Коя е вашата врата?

puteka

Искате ли да знаете накъде отива живота ви ? Изберете една врата и ще разберете.

 

Ако сте избрали врата # 1:

Вашият път е свободен. Вие сте от типа хора, който се нуждае от космическа сила. Нужна ви е свободата да правя нещата по своя си начин. Вие не искате да се чувстват ограничени и зависими. Не ви харесва конфронтация. Вие сте по-склонни да устоявате на изкушението. Прекалено сте зает да се радва на живота. Обичате да привличате вниманието към себе си.

Ако сте избрали врата # 2:

Вашият път е лично. Вие сте от този тип хора, които предпочитат да пътуват самостоятелно. Обичаш да наблюдаваш, мислиш, и да оправиш всичко, което е в главата ти. Вие сте много оригинални и задълбочени. Вие търсите в света по уникален начин, а други могат да се възползват от вашата гледна точка. Вие сте малко самотник, но когато се свържете и с хората, когато имате време. Пълен сте с разбиране.

Ако сте избрали врата # 3:

Вашият път е колоритен. Вие сте един много интригуващ и ангажиран човек. Вие обичате да бъдете част от света … Искате да имате Целият опит. Вашият идеален път е изпълнен с цвят, преживявания и красоти. За вас е важно пътуването не дестинацията. Вие сте любопитни и развълнуван, за да научите повече. Вие обичате да започне разговори и задавате много въпроси. Вие сте интелектуален и остроумен.

Ако сте избрали врата # 4:

Вашият път е вълнуващ! Вие винаги се движите напред в живота, често в неизвестното. Просто действате и да се справяте с последиците по-късно. Вашият идеален път е непредвидим и може би малко плашещ. Влече ви неизвестното. Пазете се от безотговорност. Обикновено всичко работи за вас. Вие сте много спонтанно.

Ако сте избрали врата # 5:

 

Вашият път е приветлив. Вие сте миролюбив човек. Вашият идеален път е ясно очертан и приятен. Вие искате да се насладите на пътуването си и да знаете предварително с какво се заемате. Вие често избирате лесното, когато е възможно. Животът е достатъчно труден и не искате да го правите по-трудно за себе си. Вие сте стабилен и подкрепяте хората около вас. Вие сте известен с вашето постоянство и че сте здраво стъпил на земята.

Ако сте избрали врата # 6:

Вашият път е тихо. Вие цените самота във всички аспекти на живота си. Можете да прекарате големи периоди от време сам без да се чувствам самотен. Вашият идеален път е този, който е много тих и спокоен. Вие искате да абсорбира всичко около вас, без да се чувствате претоварени. Търсите смисъл във всеки аспект на живота. Вие живеете живота си много освободено- както в действие и в мислите си. Не обичате тълпите, но харесвате хората. Вие цените автентични отношения, и предпочитате дълбочината на общуването.