Как 12-те знака се влюбват

Сподели с Приятели

Всяка зодия съдържа в себе си останалите 11 знака! И всеки от тези 11 знака засяга различни области от живота на 1-ви знак! Това е като да разсеяте Знаците и да разгледате кои части ги правят това, което са! Например 5-ият знак от всеки знак показва любовния стил на този знак!

Нека да разгледаме.

Овните са известни с това, че са шумни и показни в любовта, стават много забавни и искат да впечатлят избраника си по показен начин! Това е така, тъй като Лъв-ефектният знак попада в техния 5-ти дом на романтика!

Хората Телец (Асцедент или слънце) имат Дева там, така че са известни с това, че са практични и придирчиви, когато става въпрос за романтични партньори, винаги искат най-доброто качество! Но също така да са по-срамежливи и да се отдръпват, когато става въпрос за преследване на любовния им интерес – всички качества на Дева.

Близнаци ppl (Асцедент или слънце) имат Везни на 5-та позиция, което ги прави много гладки и очарователни в любовта и романтиката! Те разглеждат връзките (Везни) като забавление (5-ти знак) и хоби (5-ти знак) и показват, че са влюбени, като прекарват много време в общуване един на един (Везни)

Хората Рак (Асцедент или слънце) имат Скорпион в 5-ти дом на романтиката и влюбването! Ето защо те никога не приемат срещи и обичат небрежно! Те са интензивни и притежателни като Скорпион, когато става въпрос за любов! Те никога не обичат с половин сърце! Те или те обичат, или те мразят! Те стават ревниви и мрачни. Когато са влюбени, те ще искат да ви притежават душа и сърце и ще преминат през много големи емоционални възходи и падения в любовта заради Скорпиона там!

Хората Лъв (Асцедент или слънце) имат Стрелец, знак за големина, късмет и експанзия в техния 5-ти дом, така че когато го обичат, те ще правят грандиозни и по-големи от живота романтични жестове! Освен това те са склонни да имат късмет, когато става въпрос за романтика и имат повече възможности от другите. (това не е за дългосрочни връзки)

Хората Дева имат Козирог в своя 5 дом на романтика, така че те се приближават към него бавно, предпазливо. В контролер и практически въпрос и няма да видите големи публични прояви на обич, тъй като Козирогът е много резервиран знак! Те са склонни да имат късмет в любовта по-късно в живота поради забавянето на влиянието на Cappy

Хората Везни имат Водолей в 5-ти дом и често тогава могат да направят любовници от приятели или приятели наши от техните романтични интереси. Освен това те имат обективен и някак безпристрастен начин да покажат любовта си, понякога по много ментализиран, макар и приятелски начин.

Скорпионът има Риби като 5-ти знак на романтика, така че хората със Скорпион Асцендент или Слънце са склонни да бъдат супер романтични и се жертват на любовния си интерес, те дори могат да ги идеализират или да ги поставят на пиедестал по някакъв начин, но когато реалността удари, те могат бъдете много разочаровани, като откриете истината за другия, но ако са влюбени във вас, те ще ви романтизират с песни, поезия, фини намеци, но точно както Рибите могат да бъдат много хлъзгави и трудни за определяне в романтичните си отношения и изпращат смесени сигнали, след като вече са в обвързана връзка, те стават много лоялни, надеждни и практични като Телец, който управлява техния 7-ми дом на обвързани отношения. Но в началните етапи те могат да бъдат тънко манипулативни и двусмислени като Рибите.

Стрелецът има Овен на върха на 5-ти дом, така че те ще бъдат много интуитивни, когато са влюбени и ще поемат водещата роля, без да ви оставят в съмнение. Те ще ви преследват, докато не ви спечелят, ако не ви харесват толкова, няма да ви гонят! Тук няма смесени сигнали!

Хората с асцендент Козирог или слънце имат Телец в 5-ти дом, така че въпреки че може да изглеждат като твърди и сериозни в живота, когато става въпрос за романтика и любов, те са много чувствени и дори снизходителни! Те са тактилни и ще ви зарадват с качествена храна, напитки, удоволствия и дори красиви подаръци! Знаете, че един Козирог е влюбен във вас, когато ви покаже своята чувствена/сексуална и притежателна страна на Телец!

Изгряващият Водолей или Слънцето имат Близнаци като 5-ти знак. Знаете, че Водолеят е влюбен във вас, когато искат да разговарят през нощта с вас, те ще флиртуват с думи, по телефона или съобщения и ще искат да ви впечатлят с тяхната информация и интелигентност (Близнаци) вероятно се опитват да бъдат много остроумни и хумористични! Само едно предупреждение Тъй като Близнаците управляват дуалността, Aquas са по-предразположени да имат паралелни романтични интереси или да бъдат малко повърхностни към своите романтични партньори, прелитайки от един към друг, или могат да излъчват атмосфера или да не са инвестирани достатъчно дълбоко, разбира се веднъж те са ангажирани, че ще действат като лоялен Лъв, който управлява техния 7 дом.

Рибите имат Рак като 5-ти знак за романтика! Е, Рибите ще бъдат много чувствителни и емоционални, когато са влюбени! Те всъщност може да се опитат да се защитят и първо да ви покажат твърда черупка, преди да успеете да стигнете до кашевата вътрешност! Те са склонни да бъдат много нуждаещи се или мрачни в любовта и могат да бъдат родители или родители от любовния си интерес, тъй като Ракът управлява майката! Почти сякаш търсиш емоционално безопасно убежище и се връщаш в безопасността на майчината утроба чрез любовния интерес. Този метод на извлечени знаци се използва във всички области на живота, за да се опише кой е всеки знак и защо са такива – брак, кариера, пари, здраве, криза, приятели! Това е невероятен начин да видите моделите на всеки знак!

Сподели с Приятели