Бързо гледане на ръка

Сподели с Приятели

 • Top: Five of Cups
 • Middle Left: King of Swords
 • Middle Right: The Moon
 • Bottom Left: Knight of Cups
 • Bottom Right: The Star
 • Middle: The High Priestess

Линиите на дланта знаят всичко за потребителя: неговата съдба, неговата личност, неговата съдба. Освен това те ви позволяват да видите собственото си бъдеще.

Вгледайте се по-внимателно: моделите на двете ръце са различни, защото човек не винаги живее живота си по предварително планиран сценарий. Хиромантията се занимава с дешифриране на линиите в ръката ви.

Какво означават линиите на ръката? Всяко от тях има свой собствен смисъл.
Линии на ръката: тълкуване на картината

 1. спасителната линия

За да разшифровате правилно спасителната линия, погледнете снимката по-горе. Ако тя е дълга и ясна, това е знак за дълъг и благополучен живот. Скъсеният или счупеният такъв показва някакви трудности в житейския ви път.

 1. линията на Ангела пазител или линията на синовния живот

Той защитава живота и здравето на човека в трудни периоди. Възможно е да има няколко такива линии, както и Ангели пазители. Обикновено те са много слабо изразени.
3 – Линия на сърцето (линия на любовта).

Линия, която се извива към междинното пространство, е характерна за страстна и любовна природа. Линията, която е леко извита към показалеца, показва, че романтичните отношения са по-важни от физическите. Много права линия се нарича монашеска линия и показва скромност и сдържаност.

 1. Линията на главата (ума).

Втори по важност след линията на живота. Колкото по-правилна е тя, толкова по-рационална и практична е. Извивката му към китката е характерна за творческите хора с плодотворно въображение.

 1. Линия на съдбата.

Управлява кариерата си. Колкото по-пряка и ъгловата е тази линия, толкова по-успешна е кариерата ви. Отсъствието му обикновено се наблюдава при творческите личности, които ценят свободата и независимостта в професията си. Домакините с професия, свързана с дома и семейството, също имат ясни линии на съдбата.

 1. Триъгълник на парите

Тя се образува от линиите на главата, съдбата и Меркурий. Символизира просперитет и пряко зависи от коефициента на интелигентност, усърдието и търговските способности на човека. Изразеният триъгълник на парите говори за материалното благополучие на притежателя.

 1. Линии на брака

Намира се между линията на сърцето и малкия пръст. Едно предполага дълъг и щастлив брак, а две може да означава два брака или труден период във връзката. Ако обаче имате три или повече брачни линии, разводът за съжаление е неизбежен. Както и за следващия, по-успешен брак.

 1. Редици от деца

Тя минава перпендикулярно на брачната линия. По правило те посочват не само броя на децата в семейството, но и пола. Ако те са ясни и силни на дланта на ръката, това означава, че се раждат момчета, а ако са тънки и слаби – се раждат момичета.

 1. Късмет линия

Преминава от спасителното въже нагоре към пръстите. Този знак не е често срещан. То може да се появи или изчезне в различни периоди от живота. Когато се появи, той обещава материално благополучие и напредък в кариерата.

 1. Гривни на ръката

Говори за здравето на пикочно-половата система. Ако те са четири и са ясно изразени, това е знак за добра детеродна функция. Ако първата линия от дланта е огъната, разкъсана или скъсена, бременността и раждането трябва да се лекуват по-внимателно.
6 интересни факта

Линиите по ръката и тяхното значение могат да бъдат уникални за всеки човек. Например подутините по дланта показват сексуалност.
Късите, меки пръсти се използват от хора с тежки сексуални фантазии.
Дъгите на ръката говорят за издръжливост.
Пантите показват комуникативна природа.
Къдриците показват разстроена психика.
Древните са вярвали, че лявата ръка е картина на живота, а дясната отразява способността да се изпълняват плановете ни.

Сподели с Приятели