Какво казва всяка зодия след похапване

храна зодии
Сподели с Приятели

Водолей – представителите на тази зодия не биха отделили специално време, за да се насладят на самия вкус на храната, но за сметка на това са експерти по всичко, което са яли и с радост биха предоставили цялата информация , с която те разполагат.
Риби – спокоен поглед, придружен с голяма усмивка, ще се изпише върху лицето им особено ако те току-що са яли от любимато си ястие от риба. Не е учудващо, че морските дарове оглавяват списъка им от ” вкусна храна ” ​​.

Овен – Произходът на храната и съответните аромати с които е подправена, са теми, които вълнуват представителлите на този зодиакален знак и те с удоволствие биха обсъждали . Заинтригувани от разговора, те не пропускат да подчертаят  любовта си към екзотична храна .

Телец – обикновено приготвят ядене само за себе си. Изяждат го бавно, като по този начин успяват максимално да му се насладят.
Близнаци – за рекордно кратко време изяждат и последното си парче пица. След това уведомяват всички, колко страхотна е била пицата, че точно такава не са яли от години, че е най-добрата която са опитвали до момента.

Рак – след като се нахрани , ще продължи да се връща за само още една хапка от любимата си храна – макарони със сирене , само за да се увери , че ще получи , последното парче от ястието. Перфектният край на вечерта за тях включва всичко, което е свързано с тъмен шоколад . Чувството за  комфорт е важно за тях и  допринася за цялостното им удоволствие от консумирането на вкусна храна .

Лъв – представителите на този зодиакален знак биха си поръчали вино , което би подхождало перфектно на пикантните ястия с къри, които току-що е консумирал. Ще поканят   собственика на ресторанта за компания , докато го обсипват с хвалби колко страхотна е била вечерята.

Дева –на девите биха се харесали ястия приготвени от пресни продукти, отговарящи на представите им за вкусна храна. Една голяма здравословна салата аранжирана с вкус и стил би се превърнала в неотменна част от менюто им.
Везни – със сигурност ще се насладят на храна , която някой друг е приготвил за тях и ще бъдат щастливи, ако се хранят в изискан ресторант и получават приветливо и внимателно отношение от страна на персонала. Тяхната оценка на храната , би се трансформирала в демонстриране на приятно отношение и към обслужващият ги персонал.

Скорпион – тъй като те обикновено не изразяват чувствата си , индикатор за това колко им е била вкусна храната би бил крайният резултат, тоест ако евентуално нещо е останало в чинията им.

Козирог – определено имат много по- различно описание на това което намират за вкусно, тъй като те предпочитат прости ястия , които са здравословни и натурални . Тяхната реакция изразява крайна оценка – че яденето е добро или не е било .

Сподели с Приятели