Какъв човек сте?

личностен тест
Сподели с Приятели
Нека изберем цветовете и формите и те ще ви разкажат повече за вашата личност!
Отпуснете се, погледнете снимките и вижте кои са ви най-привлечени. Резултатът показва по-долу.


Резултати от личен тест:

1. Свободолюбиви
Свободата е важна за вас - няма нищо по-лошо от това, когато се чувствате обвързани. Може да откриете, че премествате работа или местоположение често, защото идеята да останете на едно място твърде дълго ви обезпокоява. Същото може да важи и за отношенията! Хората ви възприемат като забавно обичащи, а вие сте. Опитвате се да се насладите на живота докрай, в съответствие с мотото: „Живеете само веднъж“. Склонни сте да привличате по-малко енергични хора като приятели или партньори, като молци към пламък, те ви виждат като светлината. Внимавайте да не ви източват! Много сте любопитни и отворени за всичко ново и процъфтявате в промяната. Просто казано, вие сте глътка свеж въздух.

2. Независими и нетрадиционни
Вашият начин на живот е силно индивидуалистичен. Вие не следвате тълпата, напротив, вие се стремите да живеете според собствените си идеи и убеждения, дори ако това означава плуване срещу прилива. Имате нужда от свободен и непривързан живот, който ви позволява да определите своя собствен курс. Имате артистична извивка в работата си или в свободното време. Твоят стремеж към свобода понякога те кара да правиш точно обратното на онова, което се очаква от теб. Вие сте по-скоро уникални, така че не се притеснявайте да се сравнявате с никой друг. Живей живот по твоя начин.
3. Чувствителен и отразяващ Удобно ви е да прекарвате часове сами с мислите си и рядко ви става скучно. Не харесвате повърхностността; предпочитате да сте сами, отколкото да страдате от малки разговори. Връзките ви с приятелите ви са много силни, което ви дава вътрешното спокойствие и хармония, от които се нуждаете. Обичаш дълбоко, но ако някой те предаде, е невъзможно да простиш. Вие сте стара душа, някой, който е живял много пъти преди и е виждал всичко. Всичко, за което копнееш сега, е простотата и шансът да съсредоточиш вниманието си върху смислено съществуване. 4. Долу към земята и очарователен Имате естествен автентичен чар, това, което виждате, е това, което получавате. Хората ви се възхищават, защото изглеждате толкова „заедно“. Имате и двата крака, засадени здраво на земята и те могат да зависят от вас. Докато другите усложняват живота си с ifs и buts, вие знаете собствения си ум. Осигурявате сигурност и пространство на близките ви. Вие сте скала и въпреки че другите може да не ви кажат, вие сте слънцето, около което се въртят. Не харесвате повърхностността и сте склонни да се отнасяте скептично към капризите на тенденциите. Там, където другите се сриват и изгарят, вие моторите, тихо постигайки всичко, което трябва да направите. Вие сте жена (или мъж) по същество. 5. Професионални и самоуверени Вие поемате отговорност за живота си и полагате по-малко вяра във вашия късмет и повече в собствените си действия. Решавате проблемите по практичен, неусложнен начин. Взимате реалистичен поглед върху нещата от ежедневието си и се справяте с тях без суетене. Получавате отговорност в работата си, защото хората знаят, че от вас може да се разчита. Проектирате самоувереност към другите. Вие сте роден лидер и организатор. Въпреки че работите добре в екип, в идеалния случай вие трябва да сте този, който дава поръчките. В крайна сметка обикновено сте прави!

6. Спокоен и вечен Вие сте лесни, но все пак дискретни. За вас има безвременен елегантност (помислете Одри Хепбърн). Правите приятели без усилия, но се наслаждавате на вашата поверителност и независимост. Обичате да се откъсвате от всичко и да бъдете сами от време на време, за да съзерцавате смисъла на живота. Имате нужда от пространство, така че избягате в скривалищата, но не сте самотник. Вие сте в мир със себе си и със света и оценявате живота и това, което този свят може да предложи. Имате силна житейска цел и когато я откриете, проектирате вашата лична марка магия върху света. 7. Културни и класически Културни и сложни оценявате нещата, които парите не могат непременно да купят - добър разговор, оригинални идеи, музика и изкуства. Имате честен ум и виждате и двете страни на спора. Рядко оставяте емоциите да се подобрят от вас, предпочитате да оценявате ситуациите рационално. Спокоен, логичен и в същото време състрадателен и любезен. Имате „старомодни“ принципи, които по сърце ви правят истинска дама (или джентълмен). Безвредна, винтидж класика - видът, на когото всички тайно се възхищават и обичат да копират. 8. Чувствителна и духовна Вие сте силно чувствителна и духовна личност. Отказвате да видите живота само от рационална гледна точка. Имате страхотна интуиция и се доверявате на чувствата си. Трябва да имате мечти, към които да се стремите или няма да се чувствате щастливи. Обичате да се усъвършенствате и по този начин да направите промяна в света - дори и само по малко начини. Трудно разбираш хора, които се ръководят само от рационалност. Вие създавате истински отношения с отворени души, хора, които знаят, че има повече от живота, отколкото можем да пипнем, видим или чуем. Вашият психически усет е силно развит, доверете му се и работете с него.
9. Динамичен и искрящ Вие сте хамал и шейкър! Готови сте да поемате рискове в замяна на интересна и разнообразна работа. Рутинната тенденция има парализиращ ефект върху вас. Ако се задържите зад бюро 9-5, ще унищожите душата и ентусиазма си към живота. Трябва да ви се даде възможност да изразите идеите си и да ги реализирате. Имате личност на дъгата и можете да развеселите другите дори в най-мрачните дни. Ако някога усетите, че сте изгубили блясъка си, това е така, защото ситуацията, в която се окажете, не е подходяща за вас. Следвайте своя ентусиазъм, дори ако това означава, че сечете и сменяте с години. Пътуването е толкова важно, колкото и дестинацията.
Сподели с Приятели