Магии и заклинания с кристали

Сподели с Приятели

Заклинание за изчистване на кристали

В нощта на пълнолуние изнесете кристала си на двора и внимателно го поставете върху стъкло. Погледнете нагоре и вижте как луната блести върху кристала ви. Визуализирайте сребърна светлина отгоре, която прониква в сърцето на вашия кристал и вижте малки сребърни светкавици, които сега са в кристала на тревата.

Разтрийте двете си ръце и вземете кристала. Дръжте го в ръцете си и визуализирайте нуждите, за които желаете, че кристалът ще ви помогне и ще ви помогне. Носете го със себе си по всяко време и не позволявайте на никого да го докосва, тъй като принадлежи на вас и на лунната светлина.

В следващите кристални магии предполагам, че кристалите вече са почистени, освен ако не е посочено друго. Когато посоча използването на други материали като вода с лавандула или сол за почистване на кристалите, можете да използвате горния ритуал като ръководство или да измислите собствен ритуал за прочистване.

Заклинанията са като преходни ритуали. Те ви помагат да се съсредоточите върху вашите нужди и желания, за да могат на свой ред да се проявят. Най-жизненоважните съставки за вашите магии са емоция, чувство и любов. Ако сте верни на себе си и на другите, магията никога няма да сгреши.

За растящо куче

Около шията на новия ви най-добър приятел сложете аметистово сърце. (Забележка: Внимавайте да не закачите нищо на врата на кученцето, което то или тя да може да се развърже и да дъвче или да се хване и задави.)

За постигне на целите си

Напълнете купа с дъждовна вода и добавете хематитов кристал към нея. Оставете го на място, където няма да бъде разместено в продължение на три дни и три нощи. На четвъртия ден дръжте кристала в ръка и визуализирайте целите, към които се стремите в живота. Вижте как се проявяват в окото на ума ви, след което просто изчакайте, докато го се случи.

Магия за пари с кристали

В чиста, привлекателна купа изсипете две чаши сусам. Дълбоко в семената сложете кристал цитрин и кристал червен яспис. Поставете купата на масата си в трапезарията и всеки месец на една и съща дата заменяйте с пресен сусам, като държите кристала покрит. Седнете и гледайте как вашето парично дърво расте малко по малко.

Магия за павни проблеми и казуси с кристали

Поставете кристал от червен камък в купа, добавете венчелистчетата от седем цветя от невен, след което го напълнете до горе с вода. Дръжте купата високо и кажете: „О, слънчеви листенца, дайте на този кристал сила за борба.“ В деня на съдебното изслушване извадете кристала и го дръжте в ръката си, или го сложете в джоб близо до сърцето си.

Магия за плодовитост с кристали

Поставете малка тиква под леглото си. Почистете огърлица от карнеол, като я поставяте на слънце за цял ден. Поставете огърлицата върху тиквата всяка вечер, преди да си легнете. След това всяка сутрин го закачете на врата си и вземете тиквата и я разтрийте около пъпа и таза. Докато правите това, визуализирайте желанието си да бъдете майка и вижте как кърмите желаното бебе.

Този ритуал трябва да се прави всеки ден в продължение на три месеца. В края на това време занесете тиквата в градина, пълна с цветя, и я оставете там. Носете огърлицата си на всеки час, включително по време на сън.

Когато сте загубили любим човек

Донесете аметистов кристал близо до сърцето си. Това ще ви напомни за любовта, радостта и смеха, които споделихте с любимия човек. Кристалът ще помогне да се излекува загубата.

Магия за привличане на любов

На парче пергаментова хартия напишете характеристиките на човека, когото искате да привлечете (не използвайте име). Почистете кристал от розов кварц с три капки розово масло.  Увийте парчето пергаментова хартия около кристала и завържете розова панделка около него. Заровете снопа под розов храст в четвъртък в полунощ и кажете:

О, майко Земя, давам ти човека, когото искам да привлеча. Нека само красотата и доброто се виждат в мен от човека, когото държите дълбоко в себе си

Изкопайте кристала си в петък в полунощ и оставете семе от цвете след себе си. Носете кристала и снопа му винаги със себе си, особено когато сте близо до човека, когото искате да привлечете.

Заклинание за подобряване на сексуалното желание

Поставете карнеола в бяла купа с вода. Добавете чаена лъжичка сол и я оставете навън за три дни и три нощи. Когато времето изтече, дръжте кристала близо до сърцето си, визуализирайте вашите желания и нужди и си представете как правите страстна любов на море с този, когото обичате толкова дълбоко. Дръжте кристала в червена кърпа и го оставете под възглавницата си.

За любим човек, който не е близо

Почистете кристален геода, нарязан наполовина в купа със солена вода (вода с добавена една чаена лъжичка сол) веднъж през деня и отново през нощта в продължение на три дни. Запазете едната половина, а другата изпратете на любимия човек. Без значение на разстоянието, винаги ще бъдете заедно.

Заклинание с кристал за да спечелите любовта му/и

Поставете кристал от тигрово око в достатъчно количество свежи розови листенца, за да покрие кристала, и го оставете на много специално място за три дни. Когато времето изтече, дръжте кристала здраво и визуализирайте любовта си, проникваща в него като светкавица. Подарете кристала на този, когото обичате, имайки предвид тази мисъл.

Разкрийте истинските си чувства

В купа, пълна с вода, добавете три капки розово масло, венчелистчетата на една роза и кристал содалит. Оставете за три дни. След третия ден извадете кристала и го дръжте близо до сърцето си. Това ще ви помогне да разкриете истинските си чувства.

гняв към себе си и другите

Заровете кристал от син дантелен ахат дълбоко в корените на лавандулов храст. Оставете го за седем дни и го изровете на осмия ден след 15:00 ч. Дръжте кристала в ръката си, приближете го до сърцето си и кажете: „Син дантелен ахат с твоето успокояващо синьо, отвори сърцето ми и вземи гнева ми, за да не може Т да го насочи към себе си, нито към друг“, Увийте кристала в син плат и винаги го носете със себе си.

Осъзнайте истинските си чувства

В купа, пълна с вода, добавете три капки розово масло, венчелистчетата на една роза и кристал содалит. Оставете за три дни. След третия ден извадете кристала и го дръжте близо до сърцето си. Това ще ви помогне да разкриете истинските си чувства.

Защита срещу чужда магия

Поставете седем ръждясали нокти и седем зърна черен пипер в чиста купа. Напълнете го с вода и добавете щипка сол. Поставете прозрачен кварцов кристал, кристал от тигрово око и кристал от сълзите на Апачите в купата. Смесете всичко заедно, визуализирайте защитата от тази, която ви желае да навредите, и кажете: „Стой настрана от мен, не ме прави повече зло.“ Оставете купата да престои двадесет и четири часа, след това поставете кристалите в малка синя торба за теглене и ги носете със себе си през цялото време.

Магия против страх

Оставете кристал аквамарин на слънце за три часа. Когато е топло, дръжте го в ръцете си и визуализирайте топлината, която влиза в главата ви. Не мислете за нищо, освен за слънчевата топлина. Страхът ще отшуми и кристалът ще ви даде сила да се изправяте всеки ден.

Сподели с Приятели