Защита срещу 5G и негативна енергия

Сподели с Приятели

Оргонова пирамида+усилвател + 3 елемента вихров честотен хармонизатор

Реакторът съчетава 3 технологии, които са перфектно координирани помежду си .

• Решение за блокиране • Стаен хармонизатор • Атмосферна хармонизация • Хармонизиране на информационното ниво • Оргонен генератор • Витализиране

Според производителите в Германия, тази система ефикасно хармонизира всякакви 5Г и други EMF вълни на информационно ниво. Това означава, че тези вълни спират вредното влияние върху човека, без да нарушават функцията им. Т.е: 5Г продължава да работи нормално, но няма да вреди на теб, семейството, съседите ти.

Долната част на реактора се състои от шест елементарни вихри, трансформирани един над друг. Те осигуряват стабилност на реактора във високочестотния диапазон. Така отрицателната енергия може да се превърне в положителна и вредната информация да се неутрализира. Дизайнът на вихрите предлага на реактора много други възможности. Едно от тях е целевото програмиране. Разработихме специални програмиращи карти, които се вкарват в слота за карти на реактора и по този начин насочват реактора в специална посока.сърцето на реактора. Електроцентралата. Там, където се създава енергията. Той е вграден в корпуса от неръждаема стомана и е запечатан отгоре и отдолу с панел от плексиглас. Така че е защитен от прах и вода. Електроцентралата е произведена съгласно оргонната технология на Willhelm Reich и произвежда високо вибрираща енергия. В средата на електроцентралата има медна тръба, която насочва оргонната енергия в атмосферата и е подсилена от оргонитовия купол.

Куполът на оргонита е генератор на оргони, популяризиран от Дон Крофт и съпругата му Карол Крофт. Но първоначалната идея за това е на австриеца Карл Велц. Тук скъпоценни камъни и различни метали се отливат в смола. Специален ефект създава висока вибрираща POR енергия (жизнена енергия). Следователно реакторът е не само мощен инструмент , но и силен поддръжник на съзнанието на вашия жизнен път.

Тегло  :  3,5 кг

Доставка до 2 седмица

Цена: 1190лв.

ПОРЪЧАЙ!

Сподели с Приятели