Лунен календар за подстригване и грижа за косата за ноември 2021 г.

Сподели с Приятели

1 ноември – този ден не е подходящ за подстригване, къдрене и боядисване. Нежелателно е да правите прически, които изискват разресване, използване на маша или гладене.

2 ноември – този ден не е подходящ за подстригване, къдрене и боядисване. Нежелателно е да правите прически, които изискват разресване, използване на маша или гладене.

3 ноември – този ден не е подходящ за подстригване, къдрене и боядисване. Опитайте се да измиете и подсушите косата си внимателно, за да не я нараните. Масажът на скалпа е полезен.

4 ноември – този ден не е подходящ за подстригване, къдрене и боядисване. Опитайте се да измиете и подсушите косата си внимателно, за да не я нараните. Масажът на скалпа е полезен.

5 ноември – този ден не е подходящ за подстригване, къдрене и боядисване. Опитайте се да измиете и подсушите косата си внимателно, за да не я нараните. Масажът на скалпа е полезен.

6 ноември – косата изисква най -внимателно боравене, може да се заплете и да се накъса повече от обикновено.

Лунен календар за най-подходящи дни за грижа за косата

7 ноември е благоприятен ден за подстригване или боядисване. Можете да навиете косата си или да направите кератиново изправяне и ламиниране. Косата запазва добре формата си, лесно се побира, можете да експериментирате с прическата.

8 ноември – можете да подстрижете и боядисате косата си, да направите къдрене. Овлажняващите маски имат забележим ефект.

9 ноември – можете да подстрижете и боядисате косата си, да направите къдрене. Овлажняващите маски имат забележим ефект.

10 ноември е ден, подходящ за подстригване, къдрене и боядисване. Косата изглежда добре, дори ако не правите нищо специално за нея.

11 ноември е ден, подходящ за подстригване, къдрене и боядисване. Косата изглежда добре, дори ако не правите нищо специално за нея.

12 ноември е ден, подходящ за подстригване и боядисване, къдрене или изправяне на косата. Подхранващите маски са много ефективни. Процедурите за укрепване на косата дават незабавни забележими резултати.

13 ноември – косата изисква внимателно боравене, по -добре е да не се извършват никакви процедури. Бъдете внимателни, когато използвате щипки или ютия за стилизиране. Съществува риск от пресушаване и нараняване на косата.

14 ноември е добър ден за подстригване, къдрене и боядисване. Косата запазва добре формата си, лесно се вписва в прическата. Можете да опитате нещо ново, резултатът няма да ви разочарова.

15 ноември е добър ден за подстригване, къдрене и боядисване. Косата запазва добре формата си, лесно се вписва в прическата. Можете да опитате нещо ново, резултатът няма да ви разочарова.

16 ноември – можете да подстрижете и боядисате косата си, да я накъдрите или изправите, направете ламиниране. Овлажняващите маски дават забележим ефект, косата веднага изглежда много по -добре.

17 ноември – можете да подстрижете и боядисате косата си, да я накъдрите или изправите, направете ламиниране. Овлажняващите маски дават забележим ефект, косата веднага изглежда много по -добре.

18 ноември – можете да подстрижете и боядисате косата си, да я накъдрите или изправите, направете ламиниране. Овлажняващите маски дават забележим ефект, косата веднага изглежда много по -добре.

19 ноември е благоприятен ден за подстригване, къдрене и боядисване. Отличен ефект се осигурява от използването на средства за обем. Подхранващите маски видимо подобряват състоянието на косата.

20 ноември – косата изисква най -внимателно боравене. Опитайте се да извършвате всякакви манипулации с тях възможно най -внимателно. По -добре е да не правите никакви нови процедури, резултатът от тях може да бъде неочакван.

21 ноември е неблагоприятен ден за подстригване, къдрене или боядисване. Козметичните продукти и лечения може да не са ефективни.

22 ноември е неблагоприятен ден за подстригване, къдрене или боядисване. Козметичните продукти и лечения може да не са ефективни.

23 ноември е неблагоприятен ден за подстригване, къдрене или боядисване. Нежелателно е да се използват силни фиксиращи агенти.

24 ноември е неблагоприятен ден за подстригване, къдрене или боядисване. Нежелателно е да се използват силни фиксиращи агенти.

25 ноември е неблагоприятен ден за подстригване, къдрене или боядисване. Нежелателно е да се използват силни фиксиращи агенти.

26 ноември е неблагоприятен ден за подстригване, къдрене или боядисване. Бъдете внимателни със сешоар, маша или маша: има риск от пресушаване на косата.

27 ноември е неблагоприятен ден за подстригване, къдрене или боядисване. Бъдете внимателни със сешоар, маша или маша: съществува риск от пресушаване на косата.

28 ноември – опитайте се да боравите с косата възможно най -внимателно. Днес те лесно се нараняват. Косата трябва да се измие внимателно, да се изсуши при ниска температура.

29 ноември – нежелателно е да подстригвате и боядисвате косата си. По -добре е да използвате доказани продукти за грижа, а не да експериментирате.

30 ноември – нежелателно е да подстригвате и боядисвате косата си. По -добре е да използвате доказани продукти за грижа, а не да експериментирате.

Сподели с Приятели