Подходяща кариера според зодията

Сподели с Приятели

Водолей
(21 януари – 19 февруари)

Кариера

Те са носители на неконвенционалността, непредсказуемостта, творци с визия, и творчески. Балансират екстравагантността си с един силен хуманитарен порив. Те наистина успяват, когато са в състояние да използват и двете страни на техните уникални личностнии в професионални качества, за да помагат на хората. Страхотни са за съветници, медици, политици, писатели и астролози. Запалени са по науката и могат да се превърнат в учени, изобретатели, компютърни помощници и астронавти.

 

Овен
(21март – 20 април )

Кариера

Овните са енергични, силни, динамичени и компетитивни. Когато се сблъскват с препятствия, те буквално печелят превъзходство, или поне се опитват. Те са родени лидери, имат сляпа вяра в себе си, която им позволява да се придвижват напред, без страх. Тази комбинация от качества ги правят отлични предприемачи или инвестиционни банкери. Те също са родени герои и се справят добре с опасна работа като пожарникари и прокурори.

Риби
(20 февруари – 20 март)

Кариера

Рибите са известни като най-емоционалния, интуитивен и духовен знак на зодиака. Те са привлечени от всеки вид творческа професия, независимо дали това са сценичните изкуства, или нещо друго, което позволява себеизразяване, като графичен дизайн, фризьорство или фотография. Те също могат да използват своите таланти за лечебни професии и да станат отлични социални работници, терапевти, медицински сестри, ветеринарни лекари и психолози.

 

Рак
(22 юни- 23 юли)

Кариера

Раците са известни със своята чувствена страна. Те често реализират в роли, като за медицински сестри, лечители, социални работици, градинари и преподаватели. От друга страна те са отлични мениджъри, затова е рядко един рак, да не разполага с спестявания в случай на извънредни ситуации. Те могат да бъдат добри ръководители, защото са известни със своите интуитивни качества. На бизнес ниво, те стават за добри търговци, банкери и мениджъри.

 

Телец
(21 април – 21 май)

Кариера

Този земен знак разчита на стабилност и практичност, както и в живота, така и в кариерата. Те са известни като пчелата работничка на зодиака, с ненадминат фокус и към целта, след като са си я поставили. Имат силни организационни способности и често са гръбнака на фирмата. Мястото им е в бизнеса, може би като банкери или публични счетоводители. Но имат и силно художествено и естетично чуваство, така че те често се реализират в кариери, които включват храна, вино, цветя, луксозни стоки и изкуство и дизайн.

Лъв
(24 юли – 23 август)

Кариера

Лъвът е звездата на зодиака, така че те обикновено са в някаква професия на изкуството или художествени стремежи. Усещането, че са по големи от живота ги прави отлични актьори, танцьори, артисти и рок звезди. Това не е само тяхната област. Те са добри лидери и са добре в динамична, високо-профилирана позиция. Те са привлечени от кариери, които предлагат висок статус и престиж, като лекар, адвокат, бизнесмен, изпълнителната власт, или дори президент на държавата!

Козирог

(22 декември – 20 януари)

Кариера

Знакът козирог обикновено е синоним на “работата.” Те са практични, консервативни, амбициозни и традиционалисти. Те вярват в йерархията на работното място и не са щастливи, ако не са във водеща роля. Те се справят добре с професии, които се занимават с конкретни, материални неща, като например банкови услуги, строителство, озеленяване, проектиране и компютри. Шампиони са по бизнес администрация, както и висши военни роли.

Везни (24 септември -23 октомври)

Кариера

Везни са дипломатите на зодиака, със силно развитао чувство за справедливост и честност. Най-подходящ избор за кариера – съдия, както и други кариери в правото. Те също стават са свързват и облекчават: качества, които са добри за връзки с обществеността, продажби, обслужване на клиенти, и консулство. Те са артистични и са добре в работни места, включващи изкуство и дизайн, музика и танц.

Стрелец

(23 ноември – 21 декември)

Кариера

Стрелците са видни оптимисти и ентусиасти. Те се гмуркат в нещата с главата напред, и често се знае, че стъпват накриво. Не са много тактични. Това не им пречи да бъдат добри търговци, животински треньори и фитнес инструктори. Техният силен интерес към философията може да ги направи адвокати, професори и министри.

Скорпион

(24 октомври – 22 ноември)

Кариера

Скорпионите са символ за сила, страст и потайност. Те обичат мистериите и всякакви кариера в сфера, която им позволява да изследват е добър избор: психиатър, детектив, или прокурор. Те имат и невероятна способност за концентрация и няма сила, която да ги спреСтават чудесни лекари, адвокати в съдебната зала, или изпълнителни секретари.

Дева
(24 август- 23 септември)

Кариера

Девата е известна с това, че е в ориентирана към услугите, внимателна към всеки детайл, перфекционист, и много организирана. В сферта на услугите, те стават отлични мениджъри на хотели, ресторанти. Със своето остро, критично съзнанието, те стават за редактори, изследователи, учители и критици. Те наистина вярват, че всяка работа си струва да се свърши качествено и никога няма да я замажат. Професии, където всяка малка подробност е от значение е мястото, където те най-ярко блестят: издателска, наука, фармацевтиката, счетоводството и одит.

Близнаци
(22 май- 21 юни)

Кариера

Близнаците са известни като символа на общиването. Непрекъснато събират информация,обработват я и обичат да я споделят с приятели и непознати. Те се нуждаят от много умствено стимулиране. Добри оратори са, така че са склонни да процъфтяват в динамична, предизвикателна среда. Медии и реклама, са много подходящ, тъй като те стават отлични журналисти, писатели, редактори и издатели. Добри са и в сферата на образованието. Обучението дава възможност те да споделят своите знания по ествствен начин.

Сподели с Приятели