Любовен хороскоп за декември 2021 г.

Сподели с Приятели

Не ни очаква най -лесният месец.

Декември носи силни чувства, които не винаги са лесни за разбиране веднага. Ето защо понякога влюбените се карат, а хората, които искрено симпатизират един на друг, понякога не намират общ език.

От друга страна, това е точно този месец, в който можете да покажете най -добрата си страна, да впечатлите човека, който харесвате. Забелязваме най -добрите качества на онези, с които общуваме, можем да погледнем към стар познат с напълно други очи. Можете да се влюбите в стар приятел, колега, друг човек, с когото никога преди дори не сте си и помисляли да флиртувате. Ще бъде интересно, дори не се колебайте.

Овен декември носи много нови познанства. Щастливи сте да общувате дори с тези, които изобщо не са като вас, можете да се влюбите в много необичаен човек. Новите отношения се развиват бързо. Възможно е до края на декември те вече да станат много сериозни, ще дойде моментът за обсъждане на нови планове за бъдещето.

Началото на декември ще накара Телеца да се тревожи. Връзката с любим човек може да не се получи така, както бихте искали. Не винаги е възможно да се намери общ език, но и сериозни кавги не възникват. Колкото по -близо до края на месеца, толкова по -лесно ще се разбирате. Втората половина на декември дава много романтични моменти, необичайни дати, които ще се помнят дълго.

Близнаците не седят неподвижно. Опитвайки се да внесат разнообразие в живота си, те от време на време предприемат нещо ново, посещават интересни места и, разбира се, се срещат с много различни хора. Не ви отнема много време, за да спечелите нечия симпатия. Най -впечатляващото влюбване веднага и завинаги. Така че са възможни големи промени в личния ви живот.

Раците изглежда не се интересуват особено от романтичните отношения: представителите на знака имат много други неща. Но любовта не е толкова лесно да се изплъзне! Дори в най -стресиращите дни има време за флирт, дори и при най -трудните преговори чарът ви не остава незабелязан. Взаимното съчувствие възниква бързо, но ще отнеме време, преди да се превърне в сериозно чувство.

Лъвовете трябва да са нащрек. Мнозина биха искали да зарадват представителите на знака, но не всеки го прави с най -добри намерения. Опитвайки се да направи добро впечатление, нов познат може да скрие нещо от вас или дори да измами. Така че не губете глава, дайте си малко време, подредете ситуацията и чак тогава поемете инициативата. Ако искаш разбира се.

Любовен хороскоп

Девите през декември може да не са толкова благоразумни и предпазливи, както обикновено. Можете напълно да загубите главата си, да се увлечете от човек, за когото не знаете почти нищо. Вероятно познат при някакви необичайни, дори опасни обстоятелства. Възможно е да искате да промените коренно живота си, за да бъдете по -близо до човека, когото наистина обичате.

Везните са сигурни, че нямат време за любовни истории през декември. Натрупаха се много случаи, работата изисква внимание. Но все пак ще има много романтични моменти! Човекът, когото харесвате дълго време, ще иска да се опознае по -добре. Направете крачка напред – и се оказва, че имате много общи неща. Връзка, която започва малко флирт през декември, ще стане много по -сериозна до края на годината.

Скорпионите чакат необичаен месец. Представителите на знака често са в центъра на вниманието, много се опитват да ги впечатлят. Така че определено няма да скучаете. Възможно е да има срещи, които ще накарат сърцето ви да бие по -бързо. Но все пак не губите главата си, не бързате да се влюбите до края на живота си. Така че декември ще бъде интересен, макар и може би не съдбоносен.

Големи промени могат да се случат в живота на Стрелец . Сега представителите на знака са много впечатляващи, за тях е трудно да разберат чувствата си. Преди да вземете някакво важно решение, помислете дали не бъркате преминаващо хоби с любов, която скоро ще бъде забравена. Понякога работата и други полезни дейности помагат да се отвлече вниманието от притесненията.

Козирозите през декември ще могат да разберат кой наистина им харесва и е скъп. Може би ще се разделите с някои илюзии, ще погледнете различно на стари познати. Неочакваното признание може да промени любовния ви живот. През втората половина на месеца слушайте интуицията си особено внимателно: следвайки нейните подкани, ще промените към по -добро отношенията, които не бяха лесни.

Страхотен месец очаква Водолей . Представителите на знака ще имат много неща за вършене, но това изобщо не означава, че няма да имат време за романтични срещи, общуване с любим човек. Декември е чудесно място да отидете някъде заедно: по този начин се опознавате повече, наистина се сближавате. Краят на месеца е време на приятни изненади, една от които може да бъде трогателно признание в любов.

Лек и приятен декември очаква Рибите . Обичате да прекарвате време с нови познати, избухването на симпатия се оказва взаимно. Не искам да прибързвам с нещата, с удоволствие наблюдавате как нараства интересът, чувствата един към друг стават все по -силни. Ще има достатъчно време за откровени разговори. Искреността помага да се избегнат недоразумения, новите отношения се развиват хармонично.

Сподели с Приятели