Сподели с Приятели

 

Гледане на карти таро

Картите показват вашето минало, настояще и бъдеще

Разберете какво ви очаква

Изберете 3 карти. Първата е вашето минало, втората е вашето настояще и третата разкрива вашето бъдеще

Разбъркай
Обърни всички

13 СМЪРТТА

Картата на смъртта ви съветва да се откъснете от стария ред. Може да искате да закриете сметки, да изпълните незавършени задачи и да съберете реколтата си. Време е да продължим напред. Ако прережете шнуровете, които са ви обвързали със стари начини и остарели конвенции, можете да се освободите, за да се присъедините към размаха на входящата светлина. Това не е оправдание да отхвърляте другите или да ги наранявате по някакъв начин. Просто е време да преминете към крайните си интереси. Не позволявайте на носталгията и преживената лоялност да ви задържат. Бъдете готови да преминете през каквото е необходимо, за да стигнете там, където наистина искате да бъдете

18 ЛУНАТА

Картата на Луната съветва да се доверите на своите инстинкти и интуиции. Вашето интуитивно тяло, което е свързано с всичко живо, е по-остро и по-бързо от култивираното, цивилизовано Аз. Ежедневният ум може да не е подготвен за странни океански обстоятелства. Освен това той няма план за игра. Вашето интуитивно тяло ще ви подкрепя безпогрешно, ако не се намесвате или не се опитвате да контролирате това, което възприемате. По-добър подход би бил медитацията. Опитайте се просто да бъдете свидетели. Не правете нищо; оставете природата да ви носи напред. Това може да е най-добрият ви вариант в тази ситуация.

XIIII. Умереност

Картата на темперамента ви съветва да идентифицирате и търсите липсващите съставки в живота си. Маршал своите известни умения и способности и да направи това, което трябва да се направи, за да завършите вашата мисия. Подгответе се да използвате духовни практики, проучвания или промени в начина на живот, които могат да ви помогнат в търсенето. Огромна полза е на разположение, ако можете да се организирате и да бъдете дисциплинирани в този момент.

Сподели с Приятели