Вашата диета

Сподели с Приятели

Разбери коя е твоята звездна диета и се сдобий с тялото на мечтите ти.

Гуинет Полтроу и нейната БИО диета

Нейната тайна :

Тя се храни с екологично-чисти храни, без никаква химическа обработка. Предпочита природата пред крайностите: без обработвани продукти, без рафинирани храни. Звездата избягва месо, риба, яйца, както и млечните продукти. Набляга на плодове и зеленчуци, пълно-зърнени храни и водорасли.Шерън Стоун и индексът на кръвната захар

Нейната тайна :

индексът на кръвната захар. Този метод принадлежи на канадския диетолог Рик Калоп. Той класира храните по цвят според съдържанието им на кликемия. Тоест червените храни имат високо съдържание на захар и трябва да се избягват, жълтите храни се ограничават, а на зелените се набляга.  Хранителният режим се базира на протеини, плодове, зеленчуци и скорбяла.


Кристин Дъст и диетата на киселинна основа

Нейната тайна:

Тя е избрала диетата на киселинна основа. Това е метод, който влияе едновременно на линията, на тена и на тонуса. Идеята на този хранителен режим е да се възстанови равновесието на  pH в организма, чрез приемането на киселинни храни (месо, риба, пълно зърнени храни) и чрез консумацията на продукти, който са основа (плодове, зеленчуци, зелен чай, соя и растителни масла). Пропорцията е 70% от „основа”+ 30% „киселинни”.

Дженифър Анистън и детоксикацията

Нейната тайна:

След като спря цигарите, кофеина и алкохола, тя започна да се бори и с токсините в организма си.   Храни се предимно с естествени продукти и пие всяка сутрин чаша фреш от лимон. Това бил най- добрият начин да се справиш с мазнините. 

 

Деми Мур предпочита диетата на баланса

Нейната тайна:

Тя се стреми към хранителен баланс. За целта се придържа към американския метод да поглъща  40% течности, 30% протеини, 30% липиди. Яде често, поне 5 пъти на ден и в определени часове. Предпочита растителните мазнини, мазна риба, както и месо. Целта е да се стабилизира инсулина в организма за да се избегне натрупването на мастни депа.

Мадона и ленените семена

Нейната тайна:

Тя се храни с ленени семена. Като папагалите. Доказано е, че това е храна, изключително благодатна на Омега 3, чрез което се отслабва. С това Мадона се храни от сутрин до вечер.

Бионсе и нейната диета „спри” или „още”

Нейната тайна:

Това е желязна диета, много бедна на калории. Единственото разрешено нещо за пълно зърнените храни. Тя го практикува няколко седмици преди турне. И като свърши, започва да се храни с бургери, сладолед и понички. И си връща килата.


Чарлийз Терон и нейният баланс

Нейната тайна : Тя ежедневно се балансира. Набляга на разнообразието и скромността. Всяко ядене включва протеини като месо, риба, яйца, също и плодове и зеленчуци и скорбяла. Колкото до изкушенията от черния списък като шоколади, торти и пица, актрисата само ги опитва. И задължително се храни по 6 пъти дневно.


Сподели с Приятели