Магия да те желае

Сподели с Приятели

За това заклинание ще ви трябват следните елементи:

    щедра шепа пресни листенца от роза (всеки цвят ще работи, но нюансите на розово и червено работят най-добре)

    няколко капки от вашия любим парфюм / одеколон

    вяра в себе си, партньора си и магията

    любов към партньора си (колкото по-силна е любовта, толкова по-добре ще действа заклинанието)

    снимка или спомен от вашия партньор (или просто добри спомени от прекарването на времето с тях)

    Купа

1) Визуализирайте, че вие ​​и вашият партньор сте заедно и сте щастливи през целия си живот. Нека любовта и чувствата към тях текат свободно. Потискането на тези емоции може да повлияе негативно на връзката ви с партньора.

2) Благословете и намажете венчелистчетата с парфюма, като все още визуализирате себе си и партньора си.

3) Поставете леко устните си върху всяко от венчелистчетата, нещо като целувка. След това, след като всички розови листенца са „целунати“, произнесете това песнопение / молитва:

„Велика богиня-майка, моля се, че слушате моя вик. Велика богиня всемогъща, моля те от теб да укрепиш връзката между (тяхното име) и аз и в замяна ще бъда вечно благодарен. Висока и могъща, красива и мила Богиня Майка, моля те, накарай нашата любов да стане по-силна и да процъфтява с твоята божествена благодатна благословия. Благодаря ти, Богиня Майко. Защото това е моята воля, така че бъдете. “

4) За допълнителна увереност, че заклинанието ще работи, оставете листенцата да изсъхнат някъде на сигурно място. Когато са напълно изсъхнали, натрошете листенцата на малки парченца и сложете част от натрошените розови листенца в стъклен флакон (тези за бижута) заедно с розово или шипково масло. Залепете запушалката, така че никой от течността да не излезе, поставете флакона върху верижка или шнур от огърлица, след което го дайте на партньора си, за да могат да го носят винаги.

Сподели с Приятели