Магически вани

Сподели с Приятели

Създаването на вълшебна баня с билки, кристали и етерични масла може да бъде се допълни с положителна визуализация. Това е, когато истинската магия се внася в банята, насърчавайки релаксацията и подпомагайки сбъдването на мечтите ви. Когато излезете от баня, с която се наслаждавате по този начин, ще почувствате лекота на съществуване, сякаш ходите в облаците. Тялото ще се чувства изпълнено с  положителна енергия. Отрицателната енергия ще се изтече в канализацията, когато пуснете водата.

В магическа баня е важно да намокрите косата си. И колкото по-дълга е банята, толкова по-добре. Не трябва да се използват сапуни или всякакви козметични препарати. Ако желаете, вземете пълен душ и измийте косата си, преди да се насладите на магическата си баня.

Ако нямате вана в дома си, можете да използвате съставките в кофа, пълна с вода. След това бавно оставете водата да тече от върха на главата ви до пръстите на краката.

Заклинание за просперитет

Към водата добавете супена лъжица бадемово масло, половин чаша сушен овес, десет семена от зрял домат и листенца от три лалета. Настанете се във ваната и визуализирайте вашите желания и нужди, като си представяте, че ги сбъдвате. След банята съберете лалетата и овесените ядки, подсушете ги на слънце и след това ги поръсете пред банка. Правете това всеки четвъртък в продължение на два месеца.

За пари

В тенджера кипнете пет чаши вода. Добавете шепа пресен магданоз, босилек и листа от мента. Отцедете билките и запазете водата за банята. Докато смесвате билковата вода с водата за баня, представете си, че парите идват до вас и след като сте в банята, мислете само за финансова сигурност.

За изобилие

Добавете толкова пресен босилек, магданоз и люцерна в топла вана, колкото искате. Също така поставете венчелистчетата от червено цвете във ваната за цвят. Визуализирайте изобилието, вижте как се случва в ума ви. Когато най-малко го очаквате, ще дойде.

 

За подобряване на психичните способности

Добавете куп прясна целина, по една чаена лъжичка сух шафран и мащерка, пет големи дафинови листа, малък куп орлови нокти и две големи канелени пръчици за баня. Визуализирайте дъга от цветове, които излизат от третото ви око и стават все по-големи и по-големи и се свързват с Вселената.

За привличане на любов

Поставете три големи канелени пръчици, куп пресен босилек, седем карамфилчета и шест чаши вода в голяма тенджера. Поставете тенджерата на котлона и оставете да заври. Изцедете билките и изпразнете водата във ваната. Добавете венчелистчетата на розово цвете, маргаритка и три теменужки. (Забележка: Изберете внимателно цветето си, за да избегнете алергични реакции, вредни ефекти от масла и др.) Потънете и усетете обичта около себе си. Представете си, че вашата аура се променя на любящо, червено. Повтаряйте това заклинание три последователни дни, започвайки от петък, любовния ден.

При настинки и грип

Съберете куп пресни евкалиптови листа, счупете ги наполовина с ръце и ги поставете във ваната с пет капки евкалиптово масло. Докато сте в банята, представете си чиста, свежа гора и нейния чист освежаващ аромат.

Заклинание за здраве

Напълнете вана и в нея добавете венчелистчетата от три бели рози, три бели гардения и три бели карамфили, с поръсване от сух розмарин. Направете това в неделя, лечебният ден.

Пречистващо заклинание

Напълнете вана и към водата добавете млякото от един пресен кокос и венчелистчетата на бяло цвете, (Забележка; Изберете внимателно цветето си, за да избегнете алергични реакции, вредни ефекти от масла и т.н.) Визуализирайте себе си да се издигнете до небесата, чувствайки се свободни и пълни с любов, с универсални енергии, танцуващи навсякъде около вас. Вие сте свързани и пречистени.

За да спрете негативизма

Поставете половин чаша оцети супена лъжица сол във ваната. Запалете бяла и синя свещ близо до ваната. Представете си себе си като чиста светлина, като във вас не влиза нищо, освен чиста универсална енергия. Визуализирайте негативизма, оставящ всички пори на тялото ви.

За късмет

Добавете към ваната си чаша сок от ананас, за да подсладите всякакви кисели мисли. Визуализирайте всичко, което работи точно както е планирано.

Сподели с Приятели