Да излекуваш бракa си

Сподели с Приятели

Запалете две лилави олтарни свещи в сряда и завържете червена панделка около нещо, което и двамата споделите, което веднъж ви събра в любов и смях.

Поставете този предмет в средата на вашия олтар и изгорете две капки етерично масло от пачули в маслена горелка.

След това запалете астрална свещ за всеки от вас, след това запалете червена и оранжева свещи и ги поставете от всяка страна на свеща на вашия партньор, като същевременно визуализирате силата и любовта.

Вижте брака си такъв, какъвто е и какъв бихте искали да бъде. Вижте се как говорите и стигате до разбиране за това какво се е объркало и как можете да го излекувате. Тогава кажете,

“не знам дали заслужавам самотата, която изпитвам. Ще работя, за да излекувам всичко, което липсва. Нашата любов все още гори като пламъците на тези свещи. О, Боже, направи сърцето на любовта ми грейте от щастие още веднъж. Накарайте ме да разбера неговата / нейната тъга. От Венера, пожелавам да бъде. “

Отпуснете се и помислете за това, което току-що сте направили. Загъсете свещите. Правете този ритуал в продължение на три последователни дни и винаги помнете, че общуването е ключът към здравословния брак.

Сподели с Приятели