Детето според зодията

Сподели с Приятели

За детето Водолей
Собствен ритъм

“Маршируване в собствен “- вашето дете ще ви изненада с изобретателност и оригиналност. Те са доста социални и са склонни да имат много приятели. Привлечени са от разнообразието и новите преживявания.
Ако не могат да изразят себе си, те могат да станат непокорни или депресирани. Дайте му много книги, художествени материали, както и други инструменти, за да насърчите неговото уникално творчество. Просто е необходимо време, за да намери най-добрият начин да изрази своя блясък.
За детето Близнаци
Бърз и бистър ум

Вашето дете Близнаци е с ярки, весели очи, които ти се смеят. И ако той започне да говори от най-ранна възраст, не се дивете. Те са склонни да бъдат комуникативни, чаровни, социални, с бърз ум, любознателни. Променят мнението си често.
Уверете се, че то винаги е заобиколено с книги и пъзели да стимулират съзнанието му. Поради своето разнообразие от интереси, те са склонни да имат много приятели и често ще бъде в центъра вниманието. Те са отличници в начинания като четене, писане, както и дебати, и всичко, изискващо сръчност, като свирене на пиано.
За детето Дева
В търсене на съвършенство

Практичност и съзнателно внимание към детайла, дори и от ранна възраст. Може да го намерите да организира играчките си и да пести парите си. Тези деца имат високи стандарти и са естествено предпазливи. Ценят реда и дисциплината.

Помогнете на детето да се отпусне и да се наслаждава на простите удоволствия на живота- например отвън сред природата. Балансираното хранене е много важно. Правете всичко, което насърчава спокойствието, за да подсигурите детето дева.

За детето Везни
Любов, а не война

Винаги, когато има напрежение в дома ви детето везни ще се превърне в миротворец. Ако са родени в шумно, експресивно семейството, те ще трябва да се научат да отстояват себе, което може да бъде много трудно за децата от този знак. Те са сладки и естествено учтиви, имат добре развити чувство за баланс и изтънчен вкус, дори в ранна възраст.
Научете ги, че от време на време разногласията са естествени и неизбежни.. Помогнете им в изграждането насамочувствие , да отстояват правата си.
За детето Козирог
Напрес към успеха

Това дете е твърде мотивирано за да губи време за нищо. Те са практични и ориентирани от ранна възраст и са готови да работят усилено, за резултатите, които искат. Успехът и одобрението са сред основните им нужди.

Не забравяйте да го възнаградите. Внимавайте да не преклява с чувствотот си за отговорност. Дори и най-сериозното деце трябва да играе! Също така, опитайте се да го научите на гъвкавост.

За детето Лъв

Лоялност

Топлина, лоялност и щедрост са само няколко от техните качества.Те са ентусиазирани и привързани. Чувствителни, горделиви, а често и уязвими емоционално. Дори лека критика може раната душите им. Детето лъв може лесно да се превърне в звезда на място,където позволява да изгрее.

Има способност да впечатлява останалите с чувство за хумор или добра външност. Имат склонност към драмата. Можете да забележите, че се гледа в огледалото често.
За детето Овен
Роден “Лидер”

Ако вашият син или дъщеря е роден през този период, не се изненадвайте: тези деца са са нетърпеливи и припряни. Притежават страстен, творчески и неспокоен характер. Те имат повече енергия, отколкото другите деца, открояват се с жизненост и естествена храброст. Тяхното възпитание може да бъде предизвикателство за всеки.

Уверете се, че детето овен получава много физически упражнения. Подходящо е да се насочите към състезателните спортове. Подсигурете се, че детето се забавлява и е в безопастност.

За детето Рак
Чувствителна душа

Вашето дете рак е предпочита дома си, семейството и домашните любимци, както и познати гледки, звуци и миризми. Ако много пътувате ще трябва нещо, което да служи като котва: любимо меко одеало или плюшено животно.

Традициите и ритуалите както са много важни. Вашата работа като майка е да осигурите стабилен дом и много любов, тъй като емоционална им сигурност в първичните нужди. Избягвайте тежки храни, които биха могли да разстроят храносмилателната система.
За детето Риби
Мечтател

Детето риба има дълбоко творческо. Може да го намерите вторачено в пространството.
Те са невероятно нежни и съчувствени и се нуждаят от допълнителна привързаност от техните родители. Не се изненадвайте, ако носят вкъщи бездомни.
Повече се интересуват от техните мечти и фантазии, отколкото от “истинския живот.”
Вашето дете трябва да защитава себе си от хората, които ще се възползват от него като наивен по природа, и това е една област, в която, както родител, може да помогнете.
За детето Стрелец
Смело сърце

Тези деца са родени авантюристи. Ако вашето бебе Стрелец ви създава проблеми, преди да можете дори да ходи, не се изненадвайте! Те искат да проучат границите, определени за тях от родителите им.

За семейни почивки е препоръчително да организирате приключения на открито и вдъхновяващ игри на криеница в задния двор. Оставете го да се присъедини към футболен отбор или да плува. Стимулирайте го да чете много книги, да гледа DVD-та, музеи, зоологически градини, както и художествените галерии.
За детето Скорпион
Мистериозни

Тихите води са най-дълбоки. Това е характерно за детето скорпион. Те са потайни, със силна воля, страстени и силени, и необходимостта да се чувстват сигурни ги кара да контролират себе си и другите. Силна, трайна емоционална връзка е една от основната им нужди.

Те могат да обичат четене на биографични истории или ужасите от ранна възраст.
Не забравяйте да научи детето си за важността на прошка, както и да изгражда балансирани взаимоотношения с други хора. Можете да помогнете на детето скорпион да развива разнообразни интереси.

За детето Телец
Създадено за конфорт

Солта на земята – това е вашето дете Телец накратко. Дори и като малки деца, те са сладки, привързани, практични и склонни да бъдат силни и сърдечени. Доста са трудолюбиви в задълженията си. Опознават света чрез сетива си : харесват нещата с вкус, чувство, звук и мирис. Те обичат да ядат.

Но да се избягват прекалено сладъките закуски, които могат да развалят естествения здравословен апетит. Изведете вашето бебе сред природата възможно най-рано. Нека любовта ви бъде тяхното убежище. Тези деца не бързат, така че не ги насилвайте.

Сподели с Приятели